Invitații de Nuntă Cluj

Invitații Nuntă Cluj

INVITAȚII PERSONALIZATE

Dacă ziua cea mare se apropie și, în sfârșit, ai bifat lista de invitați la un număr acceptabil, te așteptăm la Tipocenter pentru a-ți crea invitațiile de nuntă personalizate integral!

Fie că ai deja un model preferat sau optezi pentru o recomandare din partea noastră, vom stabili tematica, gama de carton, eventual tehnicile de înnobilare astfel încât acestea să obțină un impact special în atenția persoanelor invitate.

Vă creăm invitațiile în atenția oaspeților, oferind funcții de lux și personalizabile, astfel încât acestea să obțină acest sentiment special atunci când primesc invitația dvs. în postare.

Setați tonul pentru ziua ta cea mare cu invitațiile noastre de nuntă pline și pliate uimitoare. Puteți alege din gama noastră largă de hârtii de lux și trei tipuri de ori, creând invitația de nuntă perfectă nu a fost niciodată mai ușoară.

Invitațiile de Nuntă Cluj se pot printa pe cartoane albe de diferite grosimi, opțional înfoliate pentru un aspect de eleganță. De asemenea, se pot utiliza cartoane speciale din paletarul existent.

Ca tehnică de personalizare cu aspect de lux, este aplicarea unui strat de folio utilizând una din tehnicile noastre, în corelație cu modelul grafic ales.

Invitațiile pot fi tipărite pe o față sau față-verso, simple sau duble (biguite la mijloc).

15 ani de experiență

Membrii echipei noastre au o îndelungată experiență practică, având un portofoliu diversificat de lucrări executate.

Fidelitate

Dezvoltăm relații de parteneriat cu clienții noștri printr-o colaborare profesionistă și o atenție la nevoile acestora.

Galerie Invitații Nuntă