Timbru Sec Agende Cluj Folio Emboss

Servicii de personalizare

Executăm prin echipamentele proprii servicii de imprimare Timbru Sec agende Cluj, dar și pe diverse obiecte promoționale. De asemenea, realizăm operații de finisare emboss și imprimări folio.

Poate cea mai uzuala folosire a timbrului sec, prin acest procedeu se obtin agende personalizate ce se caracterizeaza prin durabilitatea personalizarii si crearea unui efect deosebit. Datorita marii diversitati a materialelor din care se confectioneaza copertile de agende, abordarea fiecarui produs este diferita. Pentru a realiza o executie de exceptie, avem mereu in vedere compozitia materialului precum si textura copertii. Inainte de inceperea personalizarii, echipa noastra de profesionisti testeaza materialele si sfatuieste clientii cu privire la metoda optima de executie.

Personalizarea prin timbru sec poate fi realizată pe materiale termopretabile, carton, piele, pânză. Necesită o matriță care poate fi confecționată din zinc sau magneziu. Dimensiunea maximă de personalizare este 210×310 mm (A4).

Galerie lucrări TIPOCENTER.

15 ani de experiență

Membrii echipei noastre au o îndelungată experiență practică, având un portofoliu diversificat de lucrări executate.

Fidelitate

Dezvoltăm relații de parteneriat cu clienții noștri printr-o colaborare profesionistă și o atenție la nevoile acestora.

Galerie Personalizări